Bæredygtig gastronomi – en aften med Matthew Orlando

Sæt kryds i kalenderen søndag den 18. maj, når vi på Domestic inviterer til en ganske særlig aften i bæredygtighedens tegn.

Vi får besøg af Matthew Orlando – tidligere køkkenchef og ejer af den prisbelønnede restaurant Amass i København – og en international frontløber inden for bæredygtighed, innovation og reduceret madspild. Matthew er netop vendt tilbage til Danmark efter nogle år i Singapore. I den forbindelse besøger han os i Aarhus, hvor han allerede den 15. maj ankommer, og i dagene op til eventet den 18. maj vil han arbejde tæt sammen med vores team for at skabe en unik oplevelse for jer, fyldt med kreativitet, opfindsomhed og nærvær.


MATTHEW ORLANDO

Bæredygtighed er en af vores stærke kerneværdier, og derfor er det en stor ære at byde Matthew Orlando velkommen. Han har været en stor inspiration for os i arbejdet med at mindske madspild og reducere vores forbrug.

Matthew er en internationalt anerkendt kok og pioner inden for bæredygtighed i gastronomien. Han er særligt kendt som tidligere køkkenchef på Noma og som grundlægger af Amass, hvor han satte nye standarder for reducering af madspild og cirkulær madlavning.

Efter sin tid på Amass flyttede Matthew til Singapore, hvor han fortsatte sin mission om at fremme bæredygtige madlavningsteknikker gennem globale projekter, samarbejder og rådgivning.

I januar 2024 var han med til at åbne AIR Restaurant i Dempsey Hill – et unikt koncept, der kombinerer restaurant, madlavningsskole og bæredygtigt forskningscenter, med fokus på at udnytte lokale råvarer og minimere madspild.

MENU – KR. 1200

Menuen vil først tage endelig form i dagene op til middagen, da vi ønsker at opsøge og håndplukke de bedste ingredienser, der er i sæson – og derfor forbliver den en overraskelse helt frem til serveringen.

Op til eventet besøger vi sammen med Matthew vores lokale leverandører for i samarbejde med dem at udvælge råvarerne samt udnytte overskud bedst muligt for at undgå unødvendig bortskaffelse. Det bliver en proces med fokus på kreativitet, ny viden, deling af tanker og gode erfaringer, som også vil skinne igennem i aftenens oplevelse.

Vores ønske er, at du kan læne dig tilbage og nyde en inspirerende bæredygtig oplevelse, hvor hver servering fremhæver forskellige elementer af den samme fuldt udnyttede råvare.

MENUEN

12 serveringer

4 sektioner med 4 fuldt udnyttede hovedingredienser med 2-4 serveringer hver, fra rod til top og/eller fra næse til hale.

DRIKKEVARER

Til middagen kan du vælge enten en dansk drikkevare menu, nøje udvalgt af vores sommelier til at matche madens smage, eller en alkoholfri parring med vores hjemmelavede safter på danske frugter og grøntsager.

DRIKKEVARER

Saftmenu  – kr. 700

Dansk drikkemenu – kr. 900

Hvis du foretrækker at udforske vores vinkort, har du også mulighed for at købe et udvalg af drikkevarer på glas eller flaske.

MULIGHED FOR SOCIAL DINING

I slyngelstuen giver vi dig mulighed for at dele oplevelsen og aftenen med andre madglade gæster. Her bliver du placeret ved et langbord, og kan nyde menuen til en særlig pris på kun 1050 kr.


PRAKTISKE INFORMATIONER

Der vil være mulighed for at ankomme kl. 17.00, 17.15 og 17.30 (social dining).

Vi forventer, at middagen tager ca. 3 timer.

Allergener skal oplyses senest en uge før begivenheden. Da det er et specialarrangement, kan vi desværre ikke imødekomme særlige spisevaner.

Reservér dit bord online via nedenstående link eller ring til os på tlf. 61 43 70 10

Vi glæder os til at byde dig velkommen!