tilgang

Vi elsker naturen og engagerer os i bæredygtighed, derfor lader vi årstiden diktere vores valg af råvarer. Derfor er det sæsonen, der bestemmer menuens indhold, som formes af hjernerne, hjerterne og hænderne i køkkenet.
Sommer
juni
september

For tiden befinder vi os i sommersæsonen. Solen står højt på himlen, og sæsonen lader os have særligt fokus på alle de skønne råvarer, der pibler frem. I denne tid er det særligt grøntsagerne, der er i fokus og derfor vinder indpas i menuerne. Det er på denne tid af året, vi påbegynder syltningen og fermenteringen af de selv samme grøntsager til brug senere på året.

Sommeren er i sandhed en fantastisk tid.

Lokalt

Vi er stolte af at bruge 100 % lokale råvarer, håndplukket fra små leverandører i vores nærområde. Vores mål er ikke blot at bruge lokale ingredienser, men at skabe en dyb og meningsfuld forbindelse til deres oprindelse. Dette engagement sikrer, at vi kan garantere en autentisk og bæredygtig spiseoplevelse i vores restaurant.

Bæredygtig omtanke

Vi er overbeviste om, at den bedste måde, at værne om naturen på, er gennem vores samarbejde med leverandører med samme høje ambitioner for kvalitet, velsmag og miljøet, som vi selv har. Det giver os friske og smagfulde råvarer – og skaber en så kort rejse som muligt fra ‘jord til bord’.

Lokalt samarbejde er vigtigt for os, da det fremmer lokalmiljøet og giver mulighed for indbyrdes læring og prægning af råvarerne. Det kalder vi: Bæredygtig omtanke.

 

Nærværende

Vores ønske har – siden vi startede Domestic – været at skabe en spiseoplevelse på et højt gastronomisk niveau, der serveres i nærværende og hjemlige rammer. Vi er en Michelin Restaurant med plads til alle! Derfor gør vi os umage med at “læse” vores gæster, så vi kan tilpasse aftenen ud fra den enkeltes behov. Vi elsker at fortælle om vores leverandører, tilberedninger og vine – men vi fortæller altid i øjenhøjde med vores gæster.