Tilgang

Vi elsker naturen, og lader årstiden diktere vores råvarevalg. Derfor er det sæsonen, der bestemmer menuens indhold, som formes af hjernerne, hjerterne og hænderne i køkkenet.

Sæson

juni
august
Sommersæsonen

For tiden befinder vi os i sommersæsonen. Solen står højt på himlen, og sæsonen lader os have særligt fokus på alle de skønne råvarer, der pibler frem. I denne tid er det særligt grøntsagerne, der er i fokus og derfor vinder indpas i menuerne. Det er på denne tid af året, vi påbegynder syltningen og fermenteringen af de selv samme grøntsager til brug senere på året.

Sommeren er i sandhed en fantastisk tid.

Lokalt

Det er et meget bevidst valg, at vores omdrejningspunkt i køkkenet er det lokale råvaregrundlag. Vi bestræber på at bruge 100 % lokale råvarer, der kommer fra små leverandører fra nærområdet. Vi ønsker simpelthen en så tæt forbindelse til råvarernes oprindelse som muligt. Det sikrer vores gæster, at vi altid kender oprindelsen og historien bag de råvarer, der i sidste ende finder vej til tallerknerne i restauranten.

 

 

Bæredygtig omtanke

Vores krydderurter, grøntsager, kød… Ja, faktisk alle vores ingredienser kommer fra naturen. Vi tror, at den bedste måde, at værne om naturen på, er gennem vores samarbejde med leverandører med samme høje ambitioner for kvalitet, velsmag og miljøet, som vi selv har. Det giver os friske og smagfulde råvarer – og skaber en så kort rejse som muligt fra ‘jord til bord’.

Lokalt samarbejde er vigtigt for os, da det fremmer lokalmiljøet og giver mulighed for indbyrdes læring og prægning af råvarerne. Det kalder vi: Bæredygtig omtanke.

 

Nærværende

Vores ønske har – siden vi startede restauranten – været at skabe en spiseoplevelse på et højt gastronomisk niveau, der serveres i nærværende og hjemlige rammer. Hos os skal der simpelthen være plads til alle! Derfor gør vi os umage med at “læse” vores gæster, så vi kan tilpasse aftenen ud fra den enkeltes behov. Vi elsker at fortælle om vores leverandører, tilberedninger og vine – men vi fortæller altid i øjenhøjde med vores gæster.