Lokalt

Vi elsker naturen, og lader årstiden diktere vores råvarevalg. Derfor er det sæsonen, der bestemmer menuens indhold, som formes af hjernerne, hjerterne og hænderne i køkkenet. Vi bruger 100 % lokale råvarer, der kommer fra små leverandører fra nærområdet. Det giver os friske og smagfulde råvarer – og skaber en så kort rejse som muligt fra ‘jord til bord’.

Bæredygtig omtanke

Vores krydderurter, grøntsager, kød… Ja, faktisk alle vores ingredienser kommer fra naturen. Vi tror, at den bedste måde, at værne om naturen på, er gennem vores samarbejde med leverandører med samme høje ambitioner for kvalitet, velsmag og miljøet, som vi selv har. Lokalt samarbejde er vigtigt for os, da det fremmer lokalmiljøet og giver mulighed for indbyrdes læring og prægning af råvarerne. Det kalder vi: Bæredygtig omtanke.

Hjemligt

Vores ønske har – siden vi startede restauranten – været at skabe en spiseoplevelse på et højt gastronomisk niveau, der serveres i uformelle og hjemlige rammer. Hos os skal der simpelthen være plads til alle! Derfor gør vi os umage med at “læse” vores gæster, så vi kan tilpasse aftenen ud fra den enkeltes behov. Vi elsker at fortælle om vores leverandører, tilberedninger og vine – men vi fortæller altid i øjenhøjde med vores gæster.

Lokalt

LOKALE LEVERANDØRER

Det er et meget bevidst valg, at vores omdrejningspunkt i køkkenet er det lokale råvaregrundlag. Vi ønsker simpelthen en så tæt forbindelse til råvarernes oprindelse som muligt. Derfor har vi ihærdigt brugt flere år på at finde frem til ligesindede, lokale leverandører, der deler vores tanker om bæredygtighed og kvalitet. Vi er på fornavn og håndtryk med de ildsjæle, der hver uge leverer friske råvarer til os. Det sikrer vores gæster, at vi altid kender oprindelsen og historien bag de råvarer, der i sidste ende finder vej til tallerknerne i restauranten.

Sæson

September
November

EFTERÅRSSÆSON

For tiden befinder vi os i efteråret. Solens timer på himlen bliver kortere dag for dag, temperaturen falder og bladene på træerne visner og danner et smukt gyldenbrunt tæppe på jorden. Vi har lagt sommeren på glas og nu er der fokus på den overflod af frugt og bær som skal høstes og hengemmes. I skoven begynder svampe, kastanjer, hasselnødder at pible frem og vinder indpas i menuerne sammen med blandt andet majs, græskar, kål og rodfrugter. På denne tid af året, presser vi æbler til vores hjemmelavede cider og har travlt med syltning og fermentering af sæsonens grøntsager og frugter til brug senere på året.

Efteråret er i sandhed en fantastisk tid.

Tir-lør 18.00-24.00

Køkkenet 18.00-21.00

Tlf. 12.00-17.00

Restaurant Domestic
Mejlgade 35B – 8000 Aarhus C – Danmark
info@restaurantdomestic.dk
Tlf. 00 45 61 43 70 10