menu

100 % lokale råvarer fra naturen og små leverandører

Med vores lokale filosofi skaber vi en så bæredygtig rejse som muligt fra ”jord til bord”. I vil derfor ikke finde ingredienser som citron, vanilje, chokolade og peber i vores menu. Maden er tilberedt med omtanke for miljøet, krydret med et højt gastronomisk niveau og gamle fermenteringsprocesser.

Da menuen følger sæsonernes skiften, er det med andre ord naturen, der bestemmer dens indhold. Det betyder at vores råvarer kan skifte dag til dag, alt efter hvad vind og vejr tilllader.

Så læn jer tilbage og lad jer overraske af hvad vi og naturen har at byde på.

Menuen – kr. 1800

Den fulde oplevelse af vores univers.
14 serveringer.

 

Med saftmenu – kr. 2800

Med dansk drikkemenu – kr. 3200

Med vinmenu – kr. 3200

Med opgraderet vinmenu – kr. 3800

Kort menu – kr. 1200

Et indblik i vores univers.
9 serveringer.
Tilbydes ikke lørdag aften.

 

Med saftmenu – kr. 1900

Med dansk drikkemenu – kr. 2100

Med vinmenu – kr. 2100

Med opgraderet vinmenu – kr. 2600

 

 

Lørdagsfrokost - kr. 1200

Nyd vores korte menu, mens du oplever den hyggelige atmosfære i vores restaurant om eftermiddagen.

9 serveringer.

Alle lørdage fra kl. 12.00.

Kun ved forudbestilling.

 

Med saftmenu – kr. 1900

Med dansk drikkemenu – kr. 2100

Med vinmenu – kr. 2100

Med opgraderet vinmenu – kr. 2600