menu

100 % lokale råvarer fra naturen og små leverandører

Med vores lokale filosofi skaber vi en så bæredygtig rejse som muligt fra ”jord til bord”. I vil derfor ikke finde ingredienser som citron, vanilje, chokolade og peber i vores menu. Maden er tilberedt med omtanke for miljøet, krydret med et højt gastronomisk niveau og gamle fermenteringsprocesser.

Da menuen følger sæsonernes skiften, er det er med andre ord naturen, der bestemmer dens indhold. Det betyder at vores råvarer kan skifte dag til dag, alt efter hvad vind og vejr tilllader.

Så læn jer tilbage og lad jer overraske af hvad vi og naturen har at byde på.

Menuen – kr. 1600

Den fulde oplevelse af vores univers.
Ca. 14 serveringer.

 

Med saftmenu – kr. 2400

Med vinmenu – kr. 3000

Med opgraderet vinmenu – kr. 3600

Kort menu – kr. 900

Et indblik i vores univers.
Ca. 9 serveringer.
Tilbydes ikke lørdage.

 

Med saftmenu – kr. 1400

Med vinmenu – kr. 1800

Med opgraderet vinmenu – kr. 2300