aften

Kun lokale ingredienser, ingen eksotiske som vanilje eller chokolade.

Vores forårsmenuen er en hyldest til de friske smagsoplevelser, som årstiden bringer. Ved at kombinere nyspirede urter og grøntsager med velbevarede og fermenterede ingredienser fra det foregående år, skaber vi en unik oplevelse. Menuen byder blandt andet frilandsgris opdrættet med kærlig og omsorg, vilde ramsløg fra Risskov, friskfanget blæksprutte og muslinger direkte fra Limfjorden.

Da menuen følger sæsonernes skiften, er det med andre ord naturen, der bestemmer dens indhold. Det betyder at vores råvarer kan skifte dag til dag, alt efter hvad vind og vejr tilllader.

No waste – kr. 750

En menu med fokus på madspild
4 serveringer.
Menuen tilbydes på tirsdage, onsdage og torsdage i april og maj.

jordskok — jordskok
blæksprutte — røg
lam — hyben
æble — marengs

 

Med saftmenu – kr. 1075

Med dansk drikkemenu – kr. 1175

Med vinmenu – kr. 1175

Med opgraderet vinmenu – kr. 1475

Kort menu – kr. 1200

Et indblik i vores univers.
10 serveringer.
Tilbydes ikke lørdag aften.

lyssej — gran
æg — æg
gulerod — ingefær
æbleskive — ost
knoldselleri — musling
brød — rygeost
blæksprutte — svampe
lyssej — østers
lam — hypen
æble — brun smør

 

Med saftmenu – kr. 1900

Med dansk drikkemenu – kr. 2100

Med vinmenu – kr. 2100

Med opgraderet vinmenu – kr. 2600

 

Du kan også nyde vores korte menu til frokost, mens du oplever den hyggelige atmosfære i vores restaurant om eftermiddagen.

Menuen – kr. 1800

Den fulde oplevelse af vores univers.
14 serveringer.

lyssej — gran
æg — æg
gulerod — ingefær
æbleskive — ost
knoldselleri — musling
brød — rygeost
blæksprutte — svampe
lyssej — østers
krondyr — kartoffel
rødbede — gedeost
gris — ramsløg
lam — hypen
kvæde — creme fraiche
æble — brun smør

 

Med saftmenu – kr. 2800

Med dansk drikkemenu – kr. 3200

Med vinmenu – kr. 3200

Med opgraderet vinmenu – kr. 3800