Events

Nogle gange skal der ske noget helt specielt. Her på siden får du overblik over vores kommende arrangementer.

 

Strandlyst

Fra den 6. maj, 2021 er det muligt at besøge os på Samsø når vi sætter startskuddet for dette års sommerrestaurant på Hotel Strandlyst.

Imens vores Michelin Restaurant, Domestic stadig holder åben i Aarhus, vil en del af vores dygtige team tage færgen til de naturskønne omgivelser på samsø, her vil de skifte storbylivet ud med den idylliske lokale muld, udforske øen samt tilberede nogle af de fantastiske råvarer, som findes på Samsø.

Restaurant

På Restaurant Strandlyst er maden inspireret af den erfaring, vi igennem årene har tillært os. Samsø er fortrinsvis leverandøren, og med klassiske håndværkstraditioner og kompromisløshed danner vi rammen den gode spiseoplevelse.

Vores drikkevarer er ærlige, saftige og uden for mange fiksfakserier. På tallerkenen formidler vi råvarer som ligger os nært, både fra nær og fjern.

På Restaurant Strandlyst kan vores overnattende gæster nyde den simple og veltillavede morgenmad. Vi byder på frokost og om eftermiddagen laver vi kaffe samt lidt sødt til de kageglade. Aftenkortet er let overskueligt med retter uden for mange dikkedarer, gode ingredienser og masser af velsmag for enhver smag.

Alt hvad vi gør, gør vi af kærlighed til os selv, til gæsterne, til vores leverandører og de lokale omgivelser.

Badehotel

Strandlyst et lille, luksuriøst hotel, hvor gæsterne får rig mulighed for at trække sig tilbage fra hverdagens stress og nyde den ro, Samsø har at byde på.

Starndlyst har ti charmerende værelser, Som byder på fred og nærvær, lige meget hvor du bor. som gæst på hotellet har man fri adgang til alle faciliteter, blandt andet pool og udendørs jacuzzi.