Menu - 1500,-
Snacks og bobler
Hvide asparges i tre variationer: grillet, rå og som purée, serveret med en sauce på muslinger. (Domestic)
Hvide asparges, karamelliseret i parmesan, ledsaget af stegt rosmarin og et perfekt pocheret æg. (Thors Mølle)
Grillede grønne asparges, marineret i en ramsløg chimichurri, serveret med lam fra Thy og syltede nye løg. (Domestic)
“Høns i asparges” med grillede grønne asparges, agnolotti og en sauce lavet på hvide asparges. (Thors Mølle)
Rabarbermousse, serveret med syltet rabarber og skovmærke. (Domestic)
Til maden vil der udover bobler, blive serveret 5 glas vin, nøje udvalgt fra Jens’ imponerende sortiment hos Cold Hand Winery, så det komplementerer retterne og forstærker smagsoplevelsen.
Ankomst: kl. 18.30
Reservér bord til en aften, hvor vi sammen skal nyde det bedste fra jord til bord, og hvor hver bid og tår er en fortælling om passion og perfektion.
Vi glæder os til at dele denne oplevelse med jer!