asparges event

Sæt kryds i kalenderen fredag den 17. maj, hvor vi på Domestic slår dørene op for et unikt asparges event.

Vores talentfulde køkkenteam samarbejder med Tommy Friis fra Thors Mølle og Jens Skovgaard fra Cold Hand Winery om at skabe en menu, der hylder den danske asparges og skøn dansk frugtvin.

Vi inviterer med stor begejstring til en aften, hvor asparges er i centrum. Tommy Friis, tidligere vinder af ‘Årets Kok’ og deltager i Bocuse d’Or, vil præsentere sin kulinariske ekspertise i hans aspargesbasseretanretninger. Hans tilstedeværelse i køkkenet denne aften vil utvivlsomt forstærke aftenens kulinariske ambition – hans forbindelse til os og hans indflydelse på gastronomi er uvurderlig.

Jens Skovgaard, en trofast ven og samarbejdspartner fra Cold Hand Winery ved Randers, vil også deltage i aftenen og bidrage til den gode stemning. Jens er kendt for at producere vine af højeste kvalitet, lavet af danske frugter og bær. Disse vine serveres i top restauranter og nogle af de bedste Michelin-stjernede restauranter i Danmark og i udlandet.

Forbered jer på en aften, hvor danske asparges møder ekstraordinær smag, håndplukkede vine, godt håndværk og en stemningsfuld atmosfære.

 

Menu - 1500,-

Snacks og bobler

Hvide asparges i tre variationer: grillet, rå og som purée, serveret med en sauce på muslinger. (Domestic)

Hvide asparges, karamelliseret i parmesan, ledsaget af stegt rosmarin og et perfekt pocheret æg. (Thors Mølle)

Grillede grønne asparges, marineret i en ramsløg chimichurri, serveret med lam fra Thy og syltede nye løg. (Domestic)

“Høns i asparges” med grillede grønne asparges, agnolotti og en sauce lavet på hvide asparges. (Thors Mølle)

Rabarbermousse, serveret med syltet rabarber og skovmærke. (Domestic)

 

Til maden vil der udover bobler, blive serveret 5 glas vin, nøje udvalgt fra Jens’ imponerende sortiment hos Cold Hand Winery, så det komplementerer retterne og forstærker smagsoplevelsen.

 

Ankomst: kl. 18.30

Reservér bord til en aften, hvor vi sammen skal nyde det bedste fra jord til bord, og hvor hver bid og tår er en fortælling om passion og perfektion.

Vi glæder os til at dele denne oplevelse med jer!

Tommy Friis

Tommy Friis opbygget en imponerende karriere inden for gastronomi, hvor han har arbejdet som kok, assisterende køkkenchef og køkkenchef på anerkendte restauranter som Henne Kirkeby Kro, Kong Hans Kælder og Molskroen.

Han er tidligere medejer og køkkenchef på Hotel & Restaurant Fru Larsen i Laurbjerg, som blev hædret i Den Danske Spiseguide og anerkendt af Michelin Guiden.

Tommy har også vundet titlen “Årets Kok” og deltaget i den prestigefyldte kokkekonkurrence, Bocuse d’Or.

Jens Skovgaard

I 2010 startede Jens Skovgaards rejse med Cold Hand Winery. Hans drøm om at skabe en ny, eksklusiv, vinlignende æblevin blev til virkelighed ved et uheld med en frossen beholder af æblejuice. Dette uheld førte til en række eksperimenter, som har resulteret i vine, der har vundet anerkendelse både i Danmark og i udlandet.

Hans fascination af vine lavet på danske frugter og bær har udvidet sortimentet til også at inkludere vine lavet på solbær, rabarber, kirsebær, kvæder og pærer. Disse nordiske isvine, mousserende vine og hedvine serveres i dag på top restauranter og nogle af de bedste Michelin-stjernede restauranter.