Danmark vs. Tyskland

En social dining oplevelse med vin i fokus

I anledning af lanceringen af vores nye danske drikkevarer menu, inviterer vi dig til at udforske en verden af spændende lokale vine! Har du nogensinde tænkt over, hvordan danske vine måler sig med dem fra andre vinproducerende lande, såsom Tyskland?

Det kan du finde ud af ved at deltage i vores unikke og underholdende social dining event, hvor du får mulighed for at smage og sammenligne vine fra Danmark og Tyskland. To nabolande, der har meget forskellige traditioner og potentialer inden for vinproduktion.

Forkæl dine smagsløg og udforsk din viden om vin! Book din plads i dag og glæd dig til en oplevelse ud over det sædvanlige.

MENU - KR. 1500

Nyd en smagning med andre vininteresserede, hvor I får en lækker menu bestående af 4 snacks, 5 retter og 8 glas vin. Til hver ret vil der blive serveret vin fra enten Danmark eller Tyskland, der perfekt komplementerer hvert eneste bid.

 

4 snacks

2021, Ingrid, Andersen Winery, Djursland, Danmark

2020, Blanc de Blanc ‘Brut Nature’ (Late Release), Johannes Aufricht, Baden, Tyskland

Musling og selleri

2022, Coco, Stokkebye, Fyn, Danmark

Blæksprutte og svampe

2020, Chardonnay, Moritz Kissinger, Rheinhessen, Tyskland

Tatar og enebær

2022, Sommergås, Hideaway Vingård, Fejø, Danmark

Schnitzel og stikkelsbær

2022, Grand ordinaire, Wasenhaus, Baden, Tyskland

Æble og brunet smør

2017, Rancio, Cold Hand Winery, Randers, Danmark

2019, Riesling Auslese, Kreuzberg, Weingut Battenfeld-Spanier, Rheinhessen, Tyskland

 

Allergener skal informeres senest ugen før begivenheden. Da det er et special arrangement, kan vi ikke imødekomme særlige spisevaner.

DANMARK VS. TYSKLAND

Aftens danske vine vil blive præsenteret af vores helt egen sommelier og restaurantchef Mathias Beinholt, som har inviteret hans gode kammerat og mentor Mads Jordansen fra Winelab til at udfordre os med et udvalg af tyske vine. De to vinelskere vil guide dig gennem aftenens vine, og fortælle dig alt, hvad du vil vide om deres oprindelse, produktion og karakteristika.

 

Forvent ikke en tørlagt aften, når de to gode venner først går i gang med deres saftige anekdoter og talrige fortællinger. Denne aften byder blandt andet på et dybdegående indblik i den danske drikkevares udvikling og vinavlernes succes, på trods af klimatiske udfordringer. Samtidig vil vi dykke ned i det tyske vinlandskabs historiske rødder og deres nyskabende tilgang til vinproduktion.


Ankomst kl. 18:00. Vi forventer at være færdige senest kl. 21:00.

Bemærk, at dette arrangement er en social dining-oplevelse, hvor du vil blive placeret ved et bord sammen med andre gæster.

MADS JORDANSEN

Mads Jordansen, erfaren vinentusiast med over 20 års erfaring i vinbranchen, har en imponerende baggrund som både selvstændig vinimportør og wine writer. De seneste otte år har han også været en af de primære undervisere på Dansk Sommelier Uddannelse. Hans dybdegående viden om vinens verden deles gennem hans platform Winelab.dk, hvor han formidler fakta og historier om vin med et højt fagligt niveau.

Mads er også hjernen bag den populære aarhusianske vinfestival Winemarket, der afholdes to gange om året i Ridehuset.