elevtræf

Kom til en smagfuld aften, når vi søndag den 13. februar 2022, inviterer til bæredygtigt elevtræf på Domestic med kokke- og tjenerelever fra en håndfuld af vores nære østjyske kollegaer.

På denne særlige aften har vores dygtige og passioneret elever den fulde kontrol over både restauranten og køkkenet. Det vil sige, at de har fuldstændig frie tøjler til at være kreative når de selv sammensætter en lækker menu.

Med et afsæt i aftenens team er der garanti for en rigtig god oplevelse, når eleverne kommer med deres bud på en bæredygtig middag. Med fokus på klimadebatten, indbyrdes læring samt madspild vil menuen bestå af lokale råvarer valgt med økologi og dyrevelfærd for øje. Drikkevarerne vil ligeledes være hjemmelavet eller håndplukket ud fra naturlige grønne principper.

______________________________________________________________________

Aftenens menu  – kr. 1100

Et glas mousserende vin + 5 Snacks

5 Retter

5 glas vin

Sødt og kaffe

_____________________________________________________

” Bæredygtighed er det helt store emne inden for branchen. Derfor synes vi det er vigtigt, at vi som den nye generation af kokke og tjenere, forstår vigtigheden af at arbejde bæredygtigt. Jeg glæder mig til, at vi elever får lov til at udfolde vores kreativitet ved at få frit spil med retterne og vinparringerne. Men mest af alt ser jeg frem til at give gæsterne en god oplevelse samt skabe nye venskaber på kryds og tværs af restauranterne fra Aarhus og omegn. ” (Citat: Tobias Ammentorp Nielsen, Kokkeelev på Domestic)

_____________________________________________________

 

Udover eleverne fra Domestic vil der denne aften være repræsentanter fra Restaurant ET, Bardok, Restaurant Reel, Restaurant Moment og Restaurant Fru. Larsen.

Det er muligt at booke bord med ankomst: kl. 17:30

Aftenen forventes færdig omkring kl. 22:00 – 22:30.

Book bord ved at skrive til os på info@restaurantdomestic.dk eller ring på
Tlf. 00 45 61 43 70 10

Da dette er en særlig begivenhed, vil der ikke blive taget specielle hensyn til spisevaner og allergener.

Vi ser frem til at se jer.