Pop-up på landet

Kom og nyd de idylliske og stemningsfyldte omgivelser på Drastrup Østergaard ved Randers den 9/9 og den 10/9 når vi i samarbejdede med vores lokale leverandør Morgendagens Grøntsager kreerer en 6-retters bondegårdsmenu med fokus på gårdens egne grøntsager, masser af velsmag samt det grundige kokkehåndværk.

Morgendagens Grøntsager

På Domestic har vi i flere år haft et tæt samarbejde med Lars Benko fra Morgendagens Grøntsager, da vores værdier harmonerer utrolig godt.

Lars er en ung ildsjæl, som har valgt at drive naturligt landbrug på den selv samme gård, som han er født og opvokset på. I Lars´s grøntsagsproduktion bruges der ingen sprøjtegifte eller kunstgødning, blot økologisk gødning og masser af kompost. Ligeledes bliver jorden bearbejdet meget skånsomt med sunde og næringsrige principper, hvilket tydeligt kan smages i hans råvarer, hvor tekstur og udseende altid er i top.

Arrangementet

Arrangementet starter begge dage, kl. 18.00 med en markvandring, hvor Lars personligt vil vise jer rundt og fortælle om grøntsagerne på aftenens menu. Kl. 18.30 starter selve middagen.

Da arrangementet foregår i den gamle charmerende lade kan det blive køligt hen på aftenen, – også selvom laden er let opvarmet. Vi anbefaler derfor påklædning, så man kan holde varmen. Der vil også være tæpper til rådighed.

______________________________________________________________________

Menu – kr. 550

Hørøget friskost  med enebær og grønne sager fra gården.

Tomat på mange måder med olie på solbærgren og saltede kapers.

Knoldselleri med sauce lavet på lagret havarti og salvie.

Pandebrød, kål og urtestilke.

Grillet Skovkylling med kompot på courgette og en sauce på skroget.

Flødecreme med mørke bær og kamille

 

Vinmenu og saftmenu, som er afstemt til retterne, kan tilkøbes.

______________________________________________________________________

Ankomst kl. 18.00

Middagen forventer at tage 3-4 timer.

Da dette er en særlig begivenhed, vil der ikke blive taget specielle hensyn til spisevaner og allergener.

Vi ser frem til at se jer.