Winemakers Dinner

En social dining-oplevelse med vin i centrum

Den 2. april kl. 18.00 inviterer vi til en eksklusiv Winemaker’s Dinner på Domestic, hvor vi får besøg af Guillaume Marko fra vinhusene Domaine Cellier aux Moines og Domaine de Mont Bessay. Kom og vær med til en hyggelig aften med social dining, hvor fantastiske vine fra Bourgogne kombineres med sæsonens bedste lokale råvarer! Der er garanti for en aften fyldt med smag og gode historier!

WINEMAKERS DINNER

Vi glæder os meget til at få besøg af Guillaume Marko fra vinhusene Domaine Cellier aux Moines og Domaine de Mont Bessay. Guillaume kommer for at dele sin passion for biodynamiske vine og tage jer med på en inspirerende rejse til Bourgogne. Undervejs vil han fortælle, hvordan han arbejder med respekt for biodiversitet, og hvordan det danner grundlaget for hver flaske vin – fra arbejdet i marken til vinen er klar til at blive flasket.

GUILLAUME MARKO

Guillaume Marko er en vinbonde med noget særligt. I 2015 blev han hentet af Philip Pascal for at lede Domaine Cellier aux Moines, som ligger i byen Givry i den prestigefyldte Bourgogne-region i Frankrig, efter at have gjort sig bemærket hos Domaine de la Romanée-Conti.

EN SÆRLIG TILGANG TIL VIN

Det blev hurtigt klart, at Guillaume havde en unik evne til at løfte vinene til et højere niveau. For Guillaume handler det ikke kun om at lave vin, men også om at respektere naturen og arbejde bæredygtigt, så vinen kan vise markens fulde potentiale.

I 2021 startede Guillaume og Philip et nyt projekt sammen med at bygge et vineri fra bunden: Domaine de Mont Bessay i Beaujolais. Vinene fra begge vinhuse er kendt for at have meget karakter og anses for at være vine med et stort udviklingspotentiale.


MENU – KR. 2500

Til denne særlige aften har vi skabt en særlig helhedsoplevelse, hvor Guillaumes vine forenes med en menu med 7 serveringer, der omfavner det danske forår, og hvor hver servering er nøje sammensat med fokus på vinene, så deres smagsnuancer træder tydeligt frem

MENU

østers — kærnemælk
ceviche — æble dashi
løg — ramsløg
knoldselleri — muslinger
dagens fangst — havtorn kosho
krondyr — kål
malkeko — svampe

VINMENU

Som en ekstra spændende del af oplevelsen får du ved nogle udvalgte vine mulighed for at smage to forskellige årgange af den samme vin og opleve, hvordan den udvikler sig over tid.

De vine, du kan se frem til, er:

Julienas en Bessay
Moulin-à-Vent Le Vieux Bourg
Givry 1er Cru Clos du Cellier aux Moines
Givry 1er Cru Clos du Cellier aux Moines Les Dessus
Aligoté Sous les Roches
Montagny 1er Cru Les Charmelottes Blanc
Puligny 1er Cru Les Pucelles

Vi gør opmærksom på, at der kan opstå små ændringer i vinene, hvis der skulle opstå uforudsete logistiske udfordringer.

SOCIAL DINING

Ankomst kl. 18:00. Vi forventer at være færdige senest kl. 22:00.

Bemærk, at dette arrangement er en social dining-oplevelse, hvor du vil blive placeret ved et langbord sammen med andre vininteresserede gæster.

 


ALLERGIER OG SÆRLIGE SPISEVANER

Vi vil sætte pris på, hvis du giver os besked om eventuelle allergier senest en uge før arrangementet, så vi kan tage de nødvendige hensyn.

Da dette er et særligt event, håber vi på forståelse for, at vi desværre ikke kan imødekomme personlige diætønsker eller præferencer, der ikke er relateret til allergier

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information, er du altid velkommen til at kontakte os.