tilgang

Vi elsker naturen, og lader årstiden diktere vores råvarevalg. Derfor er det sæsonen, der bestemmer menuens indhold, som formes af hjernerne, hjerterne og hænderne i køkkenet.
Forårssæsonen
marts
juni

Foråret er en mild og lys årstid, hvor naturen vågner, skoven bliver grøn, og haverne blomstrer igen. I køkkenet får vi de første forårsfornemmelser, når vi atter har ramsløg og stenbiderrogn på menuen. Dog må vi i år, med en vis vemod, undvære en delikatesse som stenbiderrognen. Overfiskningen har tæret på stenbiderbestanden. Dette er en udvikling, vi ikke kan støtte. I stedet ser vi forventningsfuldt frem til de første tegn på asparges og rabarber. Foråret inspirerer os også til, at vi begynder på vores sylteplaner. Vi starter så småt på tørring og fermentering af sæsonens grøntsager og urter til brug senere på året.

Lokalt

Det er et meget bevidst valg, at vores omdrejningspunkt i køkkenet er det lokale råvaregrundlag. Vi bestræber på at bruge 100 % lokale råvarer, der kommer fra små leverandører fra nærområdet. Vi ønsker simpelthen en så tæt forbindelse til råvarernes oprindelse som muligt. Det sikrer vores gæster, at vi altid kender oprindelsen og historien bag de råvarer, der i sidste ende finder vej til tallerknerne i restauranten.

 

 

Bæredygtig omtanke

Vores krydderurter, grøntsager, kød… Ja, faktisk alle vores ingredienser kommer fra naturen. Vi tror, at den bedste måde, at værne om naturen på, er gennem vores samarbejde med leverandører med samme høje ambitioner for kvalitet, velsmag og miljøet, som vi selv har. Det giver os friske og smagfulde råvarer – og skaber en så kort rejse som muligt fra ‘jord til bord’.

Lokalt samarbejde er vigtigt for os, da det fremmer lokalmiljøet og giver mulighed for indbyrdes læring og prægning af råvarerne. Det kalder vi: Bæredygtig omtanke.

 

Nærværende

Vores ønske har – siden vi startede restauranten – været at skabe en spiseoplevelse på et højt gastronomisk niveau, der serveres i nærværende og hjemlige rammer. Hos os skal der simpelthen være plads til alle! Derfor gør vi os umage med at “læse” vores gæster, så vi kan tilpasse aftenen ud fra den enkeltes behov. Vi elsker at fortælle om vores leverandører, tilberedninger og vine – men vi fortæller altid i øjenhøjde med vores gæster.